Dansk HøreCenter

-

Dansk HøreCenter har eksisteret siden 1994, og de er i dag en del af GN Store Nord GN Store Nord var den første danske virksomhed, der helt tilbage i år 1869 etablerede en telegraflinje hele vejen til Rusland. Den dag i dag er GN Store Nord stadig et veletableret firma, som holder til i Danmark, og de beskæftiger sig, som en af verdens førende virksomheder faktisk, indenfor intelligente audioløsninger som eksempelvis høretelefoner og høreapparater.

Hos Dansk Hørecenter kan man få hjælp til sin hørelse. Dårlig hørelse kan virkelig forringe livskvaliteten for den, der ikke kan høre ordentligt. Det kan være svært at følge med i en samtale, når man ikke kan høre, hvad der bliver sagt til en, og derudover er det irriterende, for både den der ikke kan høre, samt den man taler med, at man måske siger ‘hvad?’ hele tiden. Hos en hørecentral eller et hørecenter som Dansk Hørecenter kan man nemt få hjælp til bedre hørelse. Det første man skal gøre er, at man skal kontakte Dansk HøreCenter, hvor så man kan bestille tid til en høretest. Høretesten er både gratis og uforpligtende, så uanset om man finder frem til, at der skal et høre apparat til, så er man ikke forpligtet til at købe det hos Dansk HøreCenter. På samme måde skal man heller ikke betale for testen.

Når man møder op til høreprøve, vil man få foretaget et test sammen med en audiologist. Audiologisten vil sammen med kunden tage en snak om, hvor og hvornår kunden har svært ved at høre. Dette sikrer, at man som kunde får det helt rette høreapparat, som passer præcis til ens individuelle behov.

Når man så har fundet det rette høreapparat, får man det på prøve i 30 dage. I løbet af de 30 dage skal man til nogle tilpasningsaftaler hos Dansk HøreCenter, fordi man derved sikrer, at kunden får mest muligt ud af sit høreapparat. Når det rette høreapparat er fundet, og det er indstillet således, det passer til den pågældende kunde, skal kunden efterfølgende søge tilskud til høreapparat. Også her hjælper Dansk HøreCenter kunden til at vælge ørelæge, og de sørger også for at søge tilskuddet. Så snart tilskuddet er godkendt, skal man ikke foretage sig mere, og man kan nu gå i gang med at bruge sit nye høreapparat. Læs mere på https://dkhc.dk/

Latest news

Hold sommerferie i vores smukke Danmark

Udforsk vores smukke landEr du stadigvæk ikke helt tryg ved at holde ferie i udlandet på grund af Corona-pandemien,...

Alle former for vogne nu

Er det ved at være på tide at finde et af Danmarks førende udvalg indenfor vogne, så kan det...

Biler der er gode for miljøet

Kampen om en grønnere planet, har taget et sving i den rigtige retning, efter at elbilerne har fået sin...

Find ud af hvad koster en flagstang, tilbehøret der følger med med mere

Ønsker man at finde ud af hvad koster en flagstang, er nettet også det bedste sted for en og...

Naturen bygger dig op

Brug naturen aktivt med alt det den har at byde på, og bliv en stærkere og sundere udgave af...

KlimaEnergi – spar mange penge med solenergi

Hører du til de mange danskere, der efterhånden er ved at have fået nok af de alt for høje...

Must read

Hold sommerferie i vores smukke Danmark

Udforsk vores smukke landEr du stadigvæk ikke helt tryg...

Alle former for vogne nu

Er det ved at være på tide at finde...

You might also likeRELATED
Recommended to you